SUSHI WATAMI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3172 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Watami. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 19:49 Het was voor ons prima op tijd, en prima sushi
12 jun 2024 om 19:34 Altijd top!
31 mei 2024 om 19:53 Good quality, taste, and fast delivery!
27 mei 2024 om 20:56 Eten voor 18.00 besteld was er al keurig om 17.50 . Smaakte heerlijk. Zeker een aanrader
26 mei 2024 om 19:46 Eten was goed zou om 18:13 bezorgt worden. Kwam pas om 19:00 aan
26 mei 2024 om 19:20 Lekker
25 mei 2024 om 21:57 Duurde zo veelste lang had ze gebeld om 7 nadat het al 20min te laat was. Zeiden ze de bezorger is Allang onderweg vervolgens m’n eten om 19:38 gekregen…
25 mei 2024 om 18:46 Altijd lekkere verse sushi
25 mei 2024 om 9:30 Bezorgtijd houden we rekening mee omdat het niet naast de deur is vanuit Groningen. Prima service en als altijd, heerlijk gegeten. Dikke prima dus!
23 mei 2024 om 19:42 Het duurde erg lang voordat het er was (bijna 2 uur..), heb de sushi met tonijn laten staan omdat deze niet vers was. Overige sushi niet perse lekker. Hier ga ik niet meer bestellen..
21 mei 2024 om 18:50 Was ongeveer 30 minuten te laat gekomen terwijl ik een wens tijd had gezet. Nou dat is opzich geen probleem want ik had een pokebowl bestelt en die is toch koud te eten. Alleen had ik tonijn besteld en kreeg ik de kip.
17 mei 2024 om 20:23 Top!